Sport

Corona, victorie de moral. Dave MacQueen, mesaj clar pentru jucători: „Asta trebuie să înceteze”

Corona Braşov şi-a revenit după înfrângerea cu Zemgale Jelgava şi s-a impus în cea de-a doua partidă jucată în grupa C a Cupei Continentale la hochei pe gheaţă.

Ieri, „lupii” au făcut un meci mult mai bun şi au dispus cu 4-2 de HK Celje, formaţie care a impresionat în prima zi şi a marcat 9 goluri în jocul cu Liege Bulldogs. Slovenii au deschis scorul în minutul 12.20, Sirovnik punctând în poarta lui Patrik Polc. Ai noştri au întors însă tabela până la prima pauză, după golurile semnate de Rokaly-Boldizsar şi VanWormer, la abmele reuşite contribuind Sills şi Valchar. Piche a majorat avantajul „lupilor” în startul părţii a doua, iar Sills, cu un gol în inferioritate numerică, a făcut 4-1 în minutul 36.02. Scorul final a fost stabilit după doar câteva secunde de Kalan. În repriza a treia, „lupii” au încasat din nou multe eliminări, aspect la care antrenorul Dave MacQueen trebuie să intervină, dar cu Patrik Polc excelent în poartă au reuşit să reziste şi să menţină avansul de pe tabelă.

Corona Braşov. Dave MacQueen: „Asta trebuie să înceteze”

„Ne-am fi dorit un alt rezultat în meciul de vineri (1-3 cu Zemgale Jelgava – n.r.). Rivalii au jucat însă bine. Au avut şi avantajul propriului patinoar. Noi nu am avut o evoluţie bună în primele două reprize. Dacă am fi jucat tot meciul cum am făcut-o în repriza a treia cred că am fi avut o şansă bună să câştigăm. Am fost mai buni în meciul cu Celje. Am făcut multe lucruri bune, dar am avut probleme cu disciplina. Le-am oferit adversarilor PP după PP. Le-am transmis imediat după meci, asta trebuie să înceteze, altfel vor fi consecinţe. Nu putem contiuna aşa. În afară de asta, îi felicit pentru victorie”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

Până la urmă, Corona a ieşit onorabil din confruntări cu formaţii din ţări care în acest an au jucat în elita hocheiului mondial. Letonia a cucerit „bronzul” la Mondialul pe care l-a organizat împreună cu Finlanda, după ce a învins SUA în finala mică. Slovenia a retrogradat în eşalonul secund şi se va duela cu România în 2024 la Bolzano.

Astăzi, „lupii” vor juca ultimul meci în grupa C a Cupei Continentală, urmând să se dueleze cu Liege Bulldogs, de la ora 15.00.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare