Sport

Corona, speranţe spulberate în Letonia

Corona Braşov a plecat cu speranţe spre Jelgava, locul unde în acest week-end au loc meciurile grupei C din turul 2 al Cupei Continentale la hochei pe gheaţă.

Din păcate pentru ai noştri, şansele de calificare în faza următoare au scăzut spre 0 după prima zi. În primul meci, Celje a spulberat-o pe Liege Bulldogs, 9-3. Apoi, Corona Braşov a făcut un meci modest şi a pierdut, 1-3, în faţa gadelor de la Zemgale Jelgava.

„Lupii” au încasat primul gol în secunda 59, Panasenko marcând simplu din pasa lui Noreika. A urmat o serie interminabilă de eliminări în tabăra braşoveană, iar gazdele au profitat. Arbitrii au dictat aproape toate infracţiunile posibile în hochei şi au dat eliminări pe bandă rulantă într-o singură direcţie. Acelaşi Panasenko a făcut 2-0 până la prima pauză cu un gol în PP. Tot în superioritate a marcat din nou Panasenko în minutul 32.41 şi a făcut 3-1. În ultima treime, Rokaly a redus din handicap, dar ai noştri nu au putut mai mult.

Astăzi, de la ora 16.30, Corona se va duela cu Celje şi are nevoie de un succes la scor pentru a păstra ceva speranţe de calificare.

FOTO: captură YouTube IIHF


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare