Sport

Corona, victorie la Budapesta. Zagidullin, gol FABULOS. „Oh My Lord”. VIDEO

Corona Braşov a încheiat cu o victorie prima deplasare a sezonului din Erste Liga la hochei pe gheaţă.

La Budapesta, „lupii” au dispus cu 6-5, după executarea loviturilor de departajare, 5-5 la finalul timpului regulamentar, de Budapest Akademia, după un meci spectaculos, în care Albert Zagidullin a marcat un gol fabulos. Şi comentatorul maghiar a apreciat golul exclamând „Oh My Lord”.

Sursa video ersteligatv.hu.

„Lupii” au fost mai mereu în faţă, au avut în două rânduri avantaj de două goluri, dar gazdele au reuşit să revină. Blackwater a deschis scorul în mintul 4.40, dar Mozer a egalat rapid. La prima pauză ai noştri au intrat în avantaj, 2-1, după golul lui Zagidullin. Koger a făcut 3-1 în debutul reprizei a doua, însă gazdele au revenit pe tabelă, iar Toth şi Karppinen au egalat până la pauza a doua. În repriza a treia, Corona s-a desprins din nou. Mai întâi a înscris Piche, după care Zagidullin a reuşit ceea ce probabil va fi reuşita sezonului în Erste Liga. Ultimele minute alte timpului regulamentar au fost ale ungurilor. Galoha a redus din diferenţă, iar Tsulyhin a făcut 5-5 cu 15 secunde rămase pe tabelă.

În prelungiri, deşi au jucat aproape întreaga perioadă în inferioritate, „lupii” au rezistat şi au dus meciul la loviturile de departajare. Blackwater şi Valchar au reuşit să înscrie, în timp ce Dubeau a apărat toate execuţiile maghiarilor.

Astfel, Corona s-a impus cu 6-5 şi şi-a trecut în cont alte două puncte.

Braşovenii au încheiat prima deplasare cu 5 puncte acumulate din 12 posibile. Dacă înfrângerea cu Ferencvaros este de înţeles, ai noştri nu trebuie să mai lase puncte în meciurile cu Feha19.

Pentru echipa lui Dave MacQueen urmează meciurile din grupa C a turului 2 din Cupa Continentală, care vor avea loc la Jelgava, în Letonia. Vineri, „lupii” se vor duela cu Zemgale Jelgava (Letonia), sâmbătă o vor întâlni pe HK Celje (Slovenia), iar duminică este programat duelul cu Liege Bulldogs (Belgia).

FOTO: captură ersteligatv.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare