Sport

Corona Braşov, duş rece la Budapesta

Corona Braşov a pierdut clar, 1-4, duelul de la Budapesta cu Ferencvaros, în Erste Liga la hochei pe gheaţă. Deşi victoria gazdelor a fost una incontestabilă, duelul a fost unul echilibrat în multe momente.

„Lupii” au început mai bine şi, după ce partida a fost oprită câteva minute pentru schimbarea unui geam care a cedat, Clarke a deschis scorul cu un şut din apropierea liniei albastre din pasa lui VanWormer. La prima pauză s-a intrat însă la egalitate, Nemec punctând pentru 1-1. În debutul reprizei a doua, Gergo Nagy a marcat în superioritate şi a dus-o pe Ferencvaros în avantaj. Corona Braşov a avut şansa să reintre în meci, însă a ratat o dublă superioritate de un minut şi 30 de secunde, după care, în repriza a treia gazdele au mai punctat de două ori. Acelaşi Gergo Nagy a făcut 3-1, iar Toth a stabilit scorul final.

„Ştiam că va fi un meci dificil, mai ales după ce l-am pierdut pe Schaber. Este nevoie ca jucătorii de top să performeze. Noi avem câţiva astfel de jucători care nu fac suficient. Totuşi, cred că am făcut un meci bun. Nu cred că 4-1 e scorul corect. Nu sunt supărat pentru cum am jucat, dar sunt supărat pe unii dintre băieţi”, a declarat la final antrenorul Dave MacQueen pentru pagina de Facebook Corona Brasov.

Mâine seară, de la ora 19.40, „lupii” vor juca ultimul meci din această deplasare, cu Budapest Akademia.

FOTO: captură ersteligatv.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare