Sport

Corona, surpriză pentru braşoveni. Federaţia unde Alexandru Dedu este „vice” îşi bate joc de „lupi”

Corona, surpriză pentru braşoveni. La Patinoarul „Olimpic” va avea loc diseară, de la ora 18.30, meciul 3 al finalei Erste Liga, Corona Braşov – Ferecnvaros.

Pentru fanii care nu au reuşit să cumpere un bilet, oficialii clubului braşovean au pregătit o surpriză şi vor instala un ecran în Parcul Tractorul, lângă Patinoarul Olimpic.

„Toți fanii vor putea urmări live, pe un ecran LED exterior, tot ce se întâmplă pe gheața patinoarului! Cu mic, cu mare, toți fanii care nu au mai prins bilete la finală, sunt așteptați să se bucure alături de iubitorii hocheiului de meciurile de acasă ale finalei Erste Liga dintre Corona și FTC Telekom! Aduceți-vă scaunele de camping, păturile și haideți să ne bucurăm împreună de meci! Vom avea și un food truck de unde puteți cumpăra mâncare și băuturi nealcoolice. Este însă interzis consumul de băuturi alcoolice și ținem mult ca această regulă să fie respectată pentru a ne bucura de un eveniment minunat, fără incidente.
Toți fanii hocheiului vin la patinoar! Hai, Corona!”
, a anunţat gruparea pe Facebook.

Corona Braşov. Federaţia unde Alexandru Dedu este „vice” îşi bate joc de „lupi”

Altfel, noua conducere a Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă îşi bate joc de echipa de la poalele Tâmpei. Forul condus de Attila Nagy a decis să programeze meciul Steaua Bucureşti – Corona Braşov, din Liga Naţională, cu mai puţin de 24 de ore înainte de duelul pe care „lupii” îl vor avea astăzi cu Ferencvaros. Astfel, Corona a fost obligată să joace aseară la Bucureşti de federaţia care ar trebui să apere interesele cluburilor. Faptul că începe Campionatul Mondial, nu scuză conducerea FRHG că nu a ştiut să facă un program. Astfel, FRHG şi-a bătut joc de cea mai bună echipă a României, care reprezintă ţara în finala Erste Liga. Interesant este că Alexandru Dedu, managerul Coronei, plătit cu bani grei, care este şi „vice” la FRHG, nu a făcut nimic să împiedice această nedreptate.

Normal, Corona a deplasat la Bucureşti o echipă tânără şi a pierdut, 2-7. Rudyka şi Gajdo au marcat pentru „lupi”.

Această decizie a FRHG o avantajează pe SC Miercuriea Ciuc. În urma acestui eşec, care nu ar fi venit dacă meciul s-ar fi jucat în condiţii normale, Corona va încheia sezonul regulat din Liga Naţională pe locul secund, după SC Miercurea Ciuc. Astfel, în finală, care se va juca în sistemul cel mai bun din 3 meciuri, ciucanii vor avea avantajul terenului propriu.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare