Sport

Să vină cupa la Braşov!!! Corona a demolat-o pe Ferencvaros şi poate „închide” finala Erste Liga la Patinoarul „Olimpic”

Să vină cupa la Braşov!!! Corona a început perfect finala Erste Liga. După primele două meciuri, care au avut loc la Budapesta, ai noştri conduc cu 2-0 şi pot „închide” ultimul act după doar 4 jocuri, dacă se vor impune în disputele de marţi şi miercuri, care vor avea loc la Patinoarul „Olimpic”.

Să vină cupa la Braşov!!! O finală nu se joacă, o finală se câştigă, pe acest principiu pare că merg ai noştri, care i-au surclasat pe maghiari la toate capitolele. Practic, după primele 10 minute ale primului meci, pe gheaţă a mai existat doar o echipă, iar în tribune s-au auzit doar fanii braşoveni.

Astăzi, în meciul 2, Corona a demolat-o pe Ferencvaros, după un meci pe care l-a controlat cap-coadă şi în care a predat o nouă lecţie de hochei. Scorul final, 4-0, este unul mincinos, proporţiile dezastrului gazdelor fiind limitate de portarul Arany.

După o mulţime de ocazii la poarta „verzilor”, Arany având o evoluţie excelentă, pana la prima pauză a venit şi deschiderea scorului, Sills punctând din pasa lui Borysenko. În repriza a doua au fost momente de asediu la poarta maghiară. Blackwater a reuşit dubla în doar trei minute şi a închis meciul. Scorul final, 4-0, a fost stabilit de Koger, în minutul 51.

Să vină cupa la Braşov!!! Corona merge astfel cu 2-0 în meciurile care vor avea loc marţi şi miercuri la Patinoarul „Olimpic”.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare