Sport

Corona, meci de coşmar la Patinoarul „Olimpic”. Corecţie dură pentru „lupi”

Corona Braşov a pierdut fără drept de apel, 2-5, meciul cu DVTK, jucat aseară la Patinoarul „Olimpic” în Erste Liga la hochei pe gheaţă.

Totul s-a jucat încă din prima repriză, în care „lupii” au fost de nerecunoscrut, iar oaspeţii au marcat gol după gol. A fost 4-0 pentru DVTK la prima pauză, reuşitele fiind semnate de Kuleshov, Verveda, Esteves şi Lovei. Valchar a redus din handicap în minutul 21.40, însă imediat Peterka a refăcut avansul de 4 goluri al maghiarilor.

A urmat şi o repriză de box în care au fost implicaţi Szabo, Piche şi Sills de la Corona, respectiv Razumniak, Kuleshov şi Szathmary de la DVTK. Toţi au primit pedepse de meci.

Corona | MyTex.ro
Corona, meci de coşmar la Patinoarul „Olimpic”. Corecţie dură pentru „lupi” 10

În repriza a treia Valchar a stabilit scorul final, 2-5.

Corona Braşov. „Unii dintre jucători trebuie să se uite în oglindă”

„Nu am fost pregătiţi la startul meciului. Nu poţi să ajungi la 0-4 în prima repriză nici un meci, în special pe propria gheaţă, şi să te aştepţi să câştigi. În special contra unei echipe bune cum este DVTK. Le-am oferit 4 şanse de gol şi le-au fructificat. E frustrant că nu putem să jucăm cum ar trebui să o facem. Toată lumea poate juca în momentul în care are pucul, toată lumea vrea pucul şi avem jucători care pot face multe lucruri cu pucul. Însă, în majoritatea timpului se joacă fără puc şi dacă nu poţi să faci jocul fără puc nu poţi să câştigi. Unii dintre jucători trebuie să se uite în oglindă pentru că efectiv nu vor să facă jocul fără puc şi să facă lucrurile corect. E inacceptabil. Am pregătit meciul, i-am întrebat dacă au înţeles, dacă au probleme sau întrebări şi nici unul nu a făcut asta. Deci a trebuit să considerăm că au înţeles. Dar nu au făcut-o. Vom trece acest meci la o experienţă din care sper că vom învăţa. Mergem înainte. Nu am meritat să câştigăm acest joc, echipa mai bună a făcut-o”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

Mâine, de la ora 17.30, Corona se va duela cu Ujpest.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare