Sport

Corona, goluri pe bandă rulantă. Radim Valchar, jos pălaria

Corona, goluri pe bandă rulantă. 19 gouluri a marcat Corona Braşov în primele trei meciuri jucate în 2023 în Erste Liga. După 8-3 cu Budapest Jegkorong Akademia HC (MAC) şi 6-0 cu Feha19, „lupii” au făcut scor şi cu DVTK Jegesmedvek.

Corona, goluri pe bandă rulantă. Aseară, la Patinoarul „Olimpic”, Corona a dispus cu 5-1 de formaţia din Miskolc. A fost meciul lui Radim Valchar, care a reuşit un hat trick perfect. Trei goluri la rând, totul în doar 5 minute şi 42 de secunde. La prima pauză a fost 0-0, însă debutul părţii a doua a adus cele trei goluri ale lui Valchar şi Corona conducea cu 3-0 în minutul 28. Koger a făcut 4-0 în minutul 32 şi a stabilit scorul la pauza a doua. Razumnyak a redus din handicap în startul reprizei a treia, însă „lupii” au avut ultimul cuvânt, B. Gajdo stabilind scorul final, 5-1.

Cu 49 de puncte, Corona ocupă locul 4 în clasamentul sezonului regulat, la trei puncte de DVTK, maghiarii având şi un meci în plus disputat. Pe primele două poziţii sunt ACSH Gheorgheni – 64 p şi Budapest Jegkorong Akademia HC (MAC) – 58 p.

Pentru formaţia antrenată de Dave MacQueen urmează încă trei partide la Patinoarul „Olimpic”, cu DEAC (12 ianuarie), Ujpest (13 ianuarie) şi Ferencvaros (15 ianuarie). Apoi, „lupii” vor pleca în Ungaria, unde vor avea trei meciuri, cu DEAC (19 ianuarie), Budapest Jegkorong Akademia HC (20 ianuarie) şi DVTK (22 ianuarie).

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] a făcut 5-3 la intrarea în ultimele 10 minute, iar scorul final, 6-3, a fost stabilit de Valchar, în minutul […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare