Sport

Corona Brașov – succes în Erste Liga

Corona Brașov – succes în Erste Liga

„Lupii” s-au impus, la Patinoarul „Olimpic”, cu scorul de 8-3 (2-2, 2-1, 4-0), în fața celor de la Budapest Jegkorong Akademia HC.

Pentru hocheiștii de la Corona, care au făcut diferența pe final, au marcat: Domingue, Schaber, Borisenko, Valchar – 2, Van Wormer, Gajdo şi Sills.

În clasamentul Erste Liga, Corona Brașov ocupă locul 5, cu 43 de puncte din 26 de partide. Lider este formația din Gheorgheni (61 p – 27 de meciuri).

Corona Brașov – succes în Erste Liga

Dave MacQueen, antrenorul „lupilor”, a declarat la finalul disputei de aseară: „Au fost trei jocuri la rând cu patinoarul plin! Și știți ce este mare lucru? Nu a fost Ciuc sau Gheorgheni. A fost o altă echipă și, cu toate acestea, patinoarul a fost plin, iar fanii ne-au încurajat frenetic. Este ca și cum ai avea al șaselea jucător. Nu este nici o îndoială, când băieții se simt puțin obosiți, dar suporterii sunt în spatele lor, adrenalina începe. Și știu asta, pentru că am jucat și antrenat în toți acești ani – este un factor important. Vrem să îi facem fericiți pe susținătorii brașoveni, așa cum ne fac și ei pe noi fericiți”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] 19 gouluri a marcat Corona Braşov în primele trei meciuri jucate în 2023 în Erste Liga. După 8-3 cu Budapest Jegkorong Akademia HC (MAC) şi 6-0 cu Feha19, „lupii” au făcut scor şi cu DVTK […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare