Sport

Corona Braşov, victorie la scor cu Budapest Akademia. Calcule pentru play-off

Corona Braşov a încheiat cu un succes la scor deplasarea pe care a avut-o în Ungaria pentru primele meciuri din faza a doua a sezonului regulat din Erste Liga la hochei pe gheaţă.

„Lupii” au învins-o pe Budapest Akademia cu 4-1, golurile lor fiind marcate de Sills 2, Blackwater şi Schaber. Pentru gazde a punctat Schlekmann.

„Am încheiat bine această deplasare. Nu a fost uşor, dar băieţii au toate meritele. În acest ultim meci am vrut să jucăm simplu. Am reuşit să marcăm rapid şi cred că am meritat această victorie. Urmează patru meciuri acasă, după care începe distracţia din play-off”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Brasov.

Pentru Corona urmează ultimele patru partide din această fază, toate la Patinoarul „Olimpic”, cu Budapest Akademia (23 februarie), Feha19 (25 februarie), DVTK (1 martie) şi Ujpest (2 martie).

Corona Braşov. Calcule pentru play-off

Deşi mai sunt câteva meciuri de jucat, se cunosc toate echipele calificate pentru play-off, Ferencvaros, Corona Braşov, ACSH GHeorgheni, Sport Club Miercurea Ciuc, DVTK, Ujpest, Budapest Akademia şi DEAC.

Articole asemănătoare

Cu 76 de puncte, Corona e pe locul secund şi sunt şanse mari să intre în play-off de pe această poziţie. Va fi greu să o depăşească pe Ferencvaros, care are 82 p, în timp ce echipa de pe locul 3, ACSH Gheorgheni, e departe, la 9 puncte distanţă, harghitenii având un meci în minus.

Dacă va reuşi să treacă pe primul loc, Corona se va duela în primul tur din play-off cu DEAC. De pe locul secund, echipa noastră aşteaptă încă să îşi cunoască adverara. Aceasta va fi echipa de pe locul 7. Momentan, acolo este Budapest Akademia, cu 61 p, dar pe această poziţie ar putea ajunge Ujpest (62 p), DVTK (63 p) şi chiar Sport Club Miercurea Ciuc (65 p).

Oricum, de pe locul secund, Corona va începe la Brşaov seriile din sferturi şi semifinale, urmând să aibă avantajul patinoarului propriu şi într-un eventual meci 7 în aceste faze.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare