Sport

Corona Braşov, victorie cu FEHA 19. Urmează derby-ul cu Miercurea Ciuc

Corona Braşov, victorie cu FEHA19. După două înfrângeri la rând în faţa propriilor suporteri, Corona Braşov a reuşit aseară o victorie importantă, 4-1, cu FEHA 19, în Erste Liga la hochei pe gheaţă. Williams 3 şi Blackwater au marcat pentru „lupi”, golul oaspeţilor fiind înscris de Farkas.

„Este o victorie importantă pentru noi. Toată lumea ştie situaţia noastră, cu jucători importanţi care lipsesc în această perioadă în care avem multe meciuri. Nu a fost uşor, am întâlnit o echipă care patinează bine. Băieţii au luptat şi am luat celei trei puncte importante. Aşteptăm să revină jucătorii accidentaţi şi va fi mai bine pentru noi”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

Corona Braşov. Urmează derby-ul cu Miercurea Ciuc

Pentru „lupi” urmează derby-ul cu Sport Club Miercurea Ciuc, care va avea loc duminică, în Harghita. „Este greu să câştigi la Miercurea Ciuc. Atunci când joacă împotriva noastră, rivalii sunt la nivel maxim. Dar meciul pleacă de la 0-0. Este ultimul joc înainte de pauză, când băieţii vor avea câteva zile libere, şi ne dorim să ne întoarcem cu puncte”, a menţionat MacQueen.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare