Sport

Corona Braşov, încă o înfrângere. „Lupii” nu îşi revin

Corona Braşov traversează perioadă dificilă în Erste Liga. Cu absenţe importante în lot, „lupii” nu se răgăsesc. Ai noştri au doar două victorii în ultimele 6 meicuri din Erste Liga şi acest lucru începe să se vadă şi în clasament.

Aseară, la Patinoarul „Oliompic”, „lupii” au pierdut cu Ferencvaros, 2-4, după un meci în care au ratat enorm. Prima repriză a fost una de uitat pentru braşoveni. Oaspeţii au fructificat două superiorităţi şi conduceau cu 2-0 la prima pauză, după golurile marcate de Crespi şi Kulmala. Koger a pus Corona Braşov pe tabelă în startul părţii secunde, una dominată mai apoi copios de „lupii”. Din păcate, faptul că pe gheaţă a fost o singură echipă nu s-a văzut şi pe tabelă, ai noştri ratând o sumedenie de faze clare de gol. Repriza a treia a început în acelaşi ritm, cu „lupii” la conducerea jocului. Chiar dacă ai noştri au continuat să rateze, până la urmă Bors a restabilit egalitatea. La 2-2, Corona a continuat să preseze, însă fost pedepsită. Dacă braşovenii au ratat enorm, Banga aa marcat pentru 3-2 la una dintre puţinele şanse ale ungurilor. Karmeniemi a închis tabela pe final, cu un gol în poarta părăsită de Dubeau.

Corona Braşov. „Cred că meritam mai mult”

„Cred că meritam mai mult. Echipa a dat totul pe gheaţă, în condiţiile în care avem multe absenţe, iar unul dintre băieţi a jucat practic într-un picior în acest meci. Mai întâi trebuie să recuperăm jucătorii pentru a vedea exact unde se află echipa. Este frustrant, pentru că am luptat. Am fost conduşi cu 2-0, dar am rămas la planul nostru de joc şi am egalat. La 2-2, am sperat că vom obţine ceva din acest meci, dar apoi am încasat un gol ce putea fi evitat. Sunt lucruri care nu ar trebui să se întâmple”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Corona Braşov, încă o înfrângere. „Lupii” nu îşi revin […]

6 luni în urmă

[…] Corona Braşov, victorie cu FEHA19. După două înfrângeri la rând în faţa propriilor suporteri, Corona Braşov a reuşit aseară o victorie importantă, 4-1, cu FEHA 19, în Erste Liga la hochei pe gheaţă. Williams 3 şi Blackwater au marcat… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare