Sport

Corona Brașov – urcare în clasament

Corona Brașov a dispus în etapa a 15-a a Ligii Naționale de handbal feminin de Știința București. Meciul – disputat de „galben-albastre” în deplasare – s-a încheiat cu victoria oaspetelor, scor 32-25.

De remarcat că Știința București nu a acumulat nici un punct până în prezent.

Astfel, Corona Brașov a urcat până pe locul 10 în clasamentul Ligii Naționale, având 14 puncte. Echipa antrenată de Iulian Stamate se află, însă, în apropierea pozițiilor ce duc spre meciuri de baraj pentru menținerea în eșalonul de elită. Clasamentul complet – Aici.

Săptămâna viitoare, Corona Brașov va susține o partidă importantă pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare. Organizatorii au pus, deja, în vânzare bilete și speră ca tribunele să fie pline, la fel ca în confruntarea cu Rapid București.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
sorin
2 luni în urmă

oamenilor, la Corona Bv exista, pe linga hochei, handbal si patinaj si alte sporturi, precum VOLEI sau BASCHET, de care nu pomeniti nimic!!!! la volei masculin, echipa Bv este lidera clasamentului, desi este nou promovata! De ce nu pomeniti nimic?… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare