Sport

Corona Braşov, start ratat în finala LNH 2023. Surpriză la Patinoarul „Olimpic”

Corona Braşov. Finala Ligii Naţionale la hochei pe gheaţă a început cu o surpriză neplăcută pentru fanii Coronei Braşov.

La Patinoarul „Olimpic”, în primul meci al seriei care se dispută în sistemul cel mai bun din 3 partide, Steaua Bucureşti a învins-o pe Corona Braşov cu 6-4.

După primul sfert de oră, oaspeţii conduceau cu 3-0, după golurile marcate de Gerogescu de două ori şi Filip. WIlliams a redus din handicap până la prima pauză, dar Alexeev a refăcut diferenţa de trei goluri în minutul 24. Schaber a stabilit rezultatul după două reprize, 2-4, după care în perioada a treia Sills şi Van Wormer au punctat pentru 4-4. Finalul a fost însă al „roş-albaştrilor”. Ruban a marcat pentru 4-5, iar Georgescu a stabilit scorul final, 4-6, cu o reuşită în poarta goală.

Corona Braşov. Meciul 2, la Bucureşti

Astfel, Steaua conduce cu 1-0 la general şi ar putea câştiga titlul de campioană în LNH cu un succes în meciul 2, care va avea loc mâine la Bucureşti. Dacă „lupii” se vor impune, partida decisivă se va disputa vineri, la Braşov.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare