Sport

Corona Braşov, pregătiri pentru playoff

Corona Braşov se pregăteşte pentru meciurile importante ale sezonului din Erste Liga la hochei.
Sezonul regulat se apropie de final, iar „lupii” (80 p) mai au nevoie, teoretic, de trei puncte din ultimele două meciuri pentru a fi siguri de intrarea în playoff de pe locul secund. Dacă ACSH Gheorgheni (76 p) nu va obţine cel puţin 5 puncte din partidele cu Miercurea Ciuc şi Ferencvaros, Corona va fi pe locul 2 indiferent de rezultatele din meciurile cu DVTK şi Ujpest. Rămâne de văzut care va fi adversara din „sferturi”, şansele cele mai mari fiind ca „lupii” să se dueleze cu DVTK.

Aseară, la Patinoarul Olimpic, Corona Braşov a reuşit un succes clar, 3-0, cu Feha19, ultima clasată, grupare ce nu va merge în playoff. Zagidullin, VanWormer şi Valchar au marcat pentru formaţia antrenată de Dave MacQueen.

„Nu am fost noi la începutul meciului. După a doua repriză le-am spus băieţilor că suntem o echipă bună, dar nu arătam asta. Parcă nu mai credem. Trebuie să fim o echipă, să jucăm colectiv, nu individual. Repriza a treia a fost mult mai bună. Trebuie să avem mai multă încredere. Mai sunt două meciuri, dar cel mai important este că ne vom antrena săptămâna asta. În ultima perioadă nu am avut timp pentru antrenamente şi vom profita de acest lucru”, a declarat tehnicianul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

În weekend, Corona va juca ultimele două meciuri din sezonul regulat, cu DVTK, vineri, respectiv Ujpest, sâmbătă.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare