Sport

Erste Liga. Corona Braşov, doar un punct din meciul cu Budapest Akademia

Erste Liga. Corona Braşov a pierdut surprinzător aseară, 0-1, după prelungiri, duelul de la Patinoarul Olimpic cu Budapest Akademia şi şansele de a intra în play-of de pe primul loc ţin de acum de domeniul fantasticului.

Erste Liga. Deşi în urmă cu câteva zile se impuneau clar chiar pe gheaţa rivalei, acum „lupii” au făcut un meci slab, portarul Alex Dubeau cu intervenţiile lui şi barele în două rânduri, făcând ca oaspeţii să nu marcheze în timpul regulamentar. În prelungiri, ai noştri au avut şansa să închidă meciul, dar nu au putut profita de faptul că unul dintre cei trei hocheişti ai formaţiei maghiare a rămas fără crosă. După o greşeală de pasare, Mozer a recuperat pucul, a plecat pe contraatac şi a marcat golul victoriei oaspeţilor.

„A fost un meci îngrozitor. Sunt mulţi jucători care ar trebui să se uite în oglindă şi să se întrebe ce s-a întâmplat. Primele două reprize au fost cele mai slabe ale noastre din acest sezon. Apoi, ne-am revenit puţin, dar nu a fost suficient. E inacceptabil în această fază a sezonului. Felicitări rivalilor, ei au meritat să câştige, noi nu. Se întâmplă ca 2-3 jucători să aibă o zi proastă, dar când toţi, în afară de portar, au o zi proastă, e o problemă. Ştiu ce trebuie să facem, ştiu care este problema şi lucrurile se vor schimba. Mai avem trei meciuri şi începe playoff-ul. Nu putem aşa. E un semnal de alarmă pentru noi. Bine că a venit acum şi nu mai târziu”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

Erste Liga. Cu 77 p, Corona ocupă locul secund în clasament, la 5 puncte de Ferencvaros, care are şi un meci mai puţin disputat. Pe 3 este ACSH Gheorgheni, cu 70 p şi un meci în minus.

Erste Liga. În această fază a campionatului, Corona mai are trei meciuri de jucat, toate la Patinoarul Olimpic, cu Feha 19 (25 februarie), DVTK (1 martie) şi Ujpest (2 martie).

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare