Sport

Corona Braşov – 4 din 4. Şi baschetbaliştii au promovat în Liga Naţională

Corona Braşov va avea în sezonul viitor 5 echipe în eaşloanele de elită. După formaţiile de handbal feminin, volei masculin şi volei feminin, în acest week-end a promovat şi echipa de baschet masculin a clubului.

Echipa antrenată de Ionuț Bâscoveanu s-a impus fără probleme în cele trei partide ale turneului de promovare care a avut loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, 120-57 cu Politehnica Iaşi, 90-52 cu Agronomia Bucureşti şi 81-74 cu CS Rm. Vâlcea, şi şi-a asigurat lcoul în sezonul viitor al Ligii Naţionale.

Corona Braşov. „Le mulţumim fanilor care au fost alături de noi”

„E frumos. Mă bucur că revin în prima ligă şi că voi avea din nou ocazia să joc cu echipele mari din România. Le mulţumim fanilor care au fost alături de noi”, a spus Ouzy Barro pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

„Nu am mai jucat de doi ani în Liga Naţională. E o competiţie tare. Va trebui să muncim în această vară, să ne pregătim pentru un sezon bun”, a menţionat şi Armin Cane.

„Suntem fericiţi. A fost un an greu în care băieţii chiar au muncit. Sunt mândru de performanţa lor”, a punctat tehnicianul Ionuț Bâscoveanu.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button