Sport

Corona Braşov revine în elita handbalului feminin românesc. Şi voleibalistele au promovat. Ce urmează?

Corona Braşov. După trei ani şi jumătate de la scandalul de dopaj în care a fost implicată, Corona Braşov revine în primul eşalon al handbalului feminin românesc.

Formaţia de la poalele Tâmpei şi-a asigurat promovarea după ce a câştigat cu U Cluj şi Activ Plopeni în turneul disputat la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”. Dacă de clujence au trecut fără probleme, în această sează, în meciul decisiv, Corona a avut ceva emoţii cu Activ Ploieşti, de care a trecut cu 29-27. Meciul de mâine cu Ştiinţa Bucureşti, finala turneului, va conta doar pentru palmares, în condiţiile în care ambele formaţii sunt deja promovate în Liga Naţională.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla de acum înainte la Braşov, dacă formaţia de la poalele Tâmpei va reuşi să revină la nivelul la care era înainte ca laserul să taie speranţele de titlu şi se va putea „bate” cu forţele CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti.

Tot la Braşov, la Sala Metrom, în acest week-end are loc turneul de promovare în prima ligă de volei feminin. Corona Braşov a obţinut deja biletele pentru Divizia A1 după victoriile cu CSU Galaţi 3-0 (25-20; 25-22; 25-16) şi CSU Tg. Mureş 3-1 ((25-23; 21-25; 25-21; 25-15).

FOTO: captură Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Braşov va avea în sezonul viitor 4 echipe în eaşloanele de elită. După formaţiile de handbal feminin, volei masculin şi volei feminin, în acest week-end a promovat şi echipa de baschet masculin a […]

10 luni în urmă

[…] Corona Brașov – titlu național la handbal. […]

10 luni în urmă

[…] Braşov va avea în sezonul viitor 5 echipe în eaşloanele de elită. După formaţiile de handbal feminin, volei masculin şi volei feminin, în acest week-end a promovat şi echipa de baschet masculin a […]

Back to top button