Sport

Conducerea FC Brașov vrea să-i sensibilizeze pe consilierii locali

Conducerea FC Brașov vrea să-i sensibilizeze pe consilierii locali.

„La ședința extraordinară a Consiliului Local de miercuri, 11 octombrie 2023, ora 10.00, se va supune aprobării ghidul de finanțare pentru activitățile sportive (unde va aplica și clubul din care facem parte pentru a obține banii necesari desfășurării activității până în iunie 2024). Așa cum s-a discutat la acțiunea de săptămâna trecută (protestul de la Stadionul Metrom – n.r. – Detalii, AICI), prezența conducerii, a antrenorilor, a părinților și a copiilor noștri la această ședință este necesară pentru a susține continuarea activității copiilor comunității Brașovului, în cadrul FC Brașov. Să vedem și noi cine sunt domnii/doamnele consilieri (membrii ai căror partide politice – sic!) care votează pro sau contra sportului din orașul nostru!”, este mesajul transmis pe whatsapp și semnat FC Brașov.

„Prezența într-un număr cât mai mare la această ședință este importantă! În măsura în care puteți, vă invit să participați la ședință!”, s-a mai precizat.

Conducerea FC Brașov vrea să-i sensibilizeze pe consilierii locali

PSD Brașov, prin vocea lui Lucian Pătrașcu, tocmai a criticat activitatea FC Brașov pentru dezastrul lăsat în urmă, vizându-l în special pe primarul Allen Coliban – Detalii, AICI. În acest context, cu datoriile existente la clubul „galben-negru”, este greu de crezut că onor consilierii social-democrați vor vota noi sume de bani pentru FC Brașov.

Și PNL a luat atitudine asupra modului neprofesionist în care a fost manageriat FC Brașov, cu pierderea licenței pentru Liga 2 – vezi AICI.

În altă ordine de idei, în afară de FC Brașov, sunt și alte entități sportive care solicită – prin proiecte – bani de la Municipalitate pentru a-și completa bugetul și a-și desfășura activitatea în condiții optime.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button