Sport

FC Brașov. Scandalul dă în clocot / Părinții copiilor, supărați rău pe primarul Coliban

FC Brașov stă pe un butoi cu pulbere. După ce nu a primit licența pentru Liga 2, se știe povestea de râsu’-plânsu’, echipa de seniori s-a desființat, gruparea rămânând doar cu Centrul de copii și juniori, pompos intitulat Academie. Mulți dintre antrenori au plecat către alte cluburi, cu o serie de fotbaliști, iar cei ce au rămas au, într-adevăr, o viață grea.

FC Brașov. Scandalul dă în clocot

Primarul Allen Coliban a promis finanțarea activității Centrului de copii și juniori de la FC Brașov, dar până în prezent acest lucru nu s-a întâmplat. Suma de bani destinată ar trebui votată în Consiliul Local, însă nu s-a realizat acest lucru după managementul dezastruos al conducătorilor numiți în posturi cheie de edil – Ioan Mărginean, Marian Mitran, Cristian Mățău, Bogdan Petric. În plus, datoriile dau pe afară, rostogolindu-se – cu memorii câștigate la FRF – înspre un faliment pe care Dragoș David, actualul președinte al FC Brașov, se chinuie să-l amâne cât mai mult posibil.

Astăzi, de la ora 14.30, este programat, la Stadionul Metrom, un protest al părinților copiilor de la FC Brașov. Ei acuză Primăria că i-a abandonat. Este, de fapt, o manifestație împotriva primarului Coliban.

FC Brașov. Scandalul dă în clocot

Copiii și juniorii de la FC Brașov nu mai au voie să se antreneze și să joace la Metrom, din cauză că gruparea nu și-a achitat sumele datorate către Direcția Baze Sportive (aflată tot în subordinea Primăriei), care acum are un nou șef, un contabil „transferat” de primarul Coliban de la… Serviciul Administrare Piețe.

Din informațiile noastre, Dragoș David le-ar fi transmis părinților tinerilor (încă) legitimați la FC Brașov să se autogospodărească – fiecare echipă să-și înființeze câte o asociație prin intermediul căreia să-și susțină activitatea.

Pe surse am aflat că nu se dorește, deocamdată, desființarea FC Brașov, întrucât, atunci, datoriile acumulate ar trebui achitate de Consiliul Director, condus de UAT Municipiul Brașov, prin primar. În plus, raportul Curții de Conturi de la FC Brașov, din 2021, ar fi contestat în instanță de către Primărie. La momentul actual, nu se știe cu exactitate cuantumul datoriilor clubului măturat, ca la curling, în buza prăpastiei.

Nu ne rămâne decât să repetăm obsesiv întrebarea: Răspunde cineva pentru cheltuielile aiurea de milioane de euro făcute de FC Brașov? Mai ales că sunt bani publici la mijloc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
6 luni în urmă

Cine vrea sa bata mingea sa se scobeasca prin buzunare. Eu nu vreau ca din banutii mei luati ilegal de catre stat sub forma de taxe si impozite locale sa finantez miuțe. Eu vreau ca de partea mea de bani… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare