Sport

Colțea Brașov – calificare în premieră

Singura campioană la fotbal din istoria Brașovului, CS Colțea 1920, a reușit cea mai mare performanță odată cu reînființarea din 2015. După barajul de Liga 3 din 2020, seniorii de la Colțea s-au calificat în premieră în finala Cupei României, Liga 4 Brașov.

În semifinale, tinerii fotbaliști pregătiți de Marian Constantinescu au trecut cu două victorii (2-1 și 3-2) de ACS Hoghiz.

Colțea Brașov – calificare în premieră

„Mă bucur ca am reușit să ajungem în finala Cupei României, sunt mulțumit de atitudinea copiilor și de jocul prestat. Obiectivul nostru a fost să accedem în finală. Acum, de ce nu, vrem să o și câștigăm. Această calificare este rodul unui an întreg de muncă și sacrificiu. Sunt mândru de acești copii, este meritul lor ca au ajuns aici”, a declarat antrenorul Marian Constantinescu.

Data desfășurării finalei se va anunța oficial de către Asociația Județeană de Fotbal.

În acest moment, la Colţea 1920 Braşov, care în 2019, în urma parteneriatului cu Celta Vigo, a fost declarată cea mai bună academie din Braşov, locul 7 la nivel naţional, sunt legitimaţi peste 400 de copii.

A urmat parteneriatul cu SR Braşov, iar din 2021, preşedintele Ciprian Jurubescu şi antrenorul Liviu Nicolae s-au întors la Colţea, unde cresc noi generaţii de fotbalişti, dar pun accent şi pe educaţia micilor fotbalişti.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button