Sport

Colțea 1920 Brașov, repartizată în Seria 1 din Liga Elitelor U14

Colțea 1920 Brașov, repartizată în Seria 1 din Liga Elitelor U14.

Revenită în competițiile Liga Elitelor după sezonul 2019/2020, CS Colțea 1920 Brașov va debuta împotriva celor de la FC Botoșani. Meciul este programat în orașul moldav în data de 2 septembrie.

Noua competiție Liga Elitelor U14, organizată de FRF, va aduna la start cele mai importante 60 de cluburi de copii și juniori din întreaga țară, care au fost împărțite în 5 serii.

Micuții urmași de campioni de la CS Colțea 1920 Brașov vor evolua în Seria 1, alături de echipele FC Botoșani, Sepsi OSK, FK Csikszereda, FC Bacău, Pajura Huși, Poli Iași, LPS Iasi, Ceahlăul Piatra Neamț, LPS Suceava, Kids Tâmpa Brașov și Juniorul Suceava.

Primul meci acasă pentru tinerii de la Colțea va avea loc în 9 septembrie, când vor primi vizita vasluienilor de la Pajura Huși.

Colțea 1920 Brașov, repartizată în Seria 1 din Liga Elitelor U14

Echipa U14 de la CS Colțea 1920 Brașov este condusă de pe margine de Vasi Suciu, nimeni altul decât antrenorul grupei de 2004 care i-a scos în fotbalul profesionist pe Rareș Burnete, David Sala, Ovidiu Sterian, Sergiu Șerban și alții.

El a declarat: „Am primit cu mult entuziasm propunerea conducerii de a mă ocupa de Liga Elitelor. Suntem pregătiți și vom da totul în fiecare meci. Încă suntem într-o perioadă de formare și acumulare, însă sunt convins că vom propune un fotbal modern și plăcut ochiului. Sunt copii talentați în club. Ne dorim să aducem un plus de imagine clubului, dar și orașului Brașov”.

Derby-ul Colțea – Kids Tâmpa se va disputa în data de 4 noiembrie, la Baza Sportivă Celta Brașov din Tărlungeni.

Programul turului din LIGA ELITELOR U14, seria 1 – AICI


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare