Sport

Brașoveanul Rareș Burnete, în faţa debutului în Serie A. Lecce – Lazio se joacă duminică

Braşoveanul Rareş Burnete ar putea debuta în week-end în Serie A. Golgheter şi campion în Primavera în sezonul trecut, Burnete a făcut pasul spre echipa mare la Lecce. În week-end, Rareş Burnete a jucat pe final în meciul din Cupa Italiei cu Como, 1-0, iar acum ar putea debuta şi în Serie A. În prima etapă a sezonului, Lecce va juca duminincă, de la ora 21.45, pe „Stadio Via del Mare”, cu Lazio Roma.

Conform gsp.ro, Gazzetta dello Sport a scris despre posibilitatea ca Burnete să fie în primul 11 al „giallorossilor”, tehnicianul Roberto D’Aversa urmând să aleagă pentru postul de vârf între el şi brazilianul Gabriel Strefezza.

„Ca 9 fals există soluțiile cu Strefezza, încercat în Cupă, sau «bijuteria» Burnete. Românul este o alternativă ofensivă, remarcându-se dintre tinerii promițători ai lui Lecce, la fel ca și Corfitzen”, a scris Gazzetta dello Sport conform gsp.ro.

Tot Gazzeta, la formaţiile probabile pentru meciul de duminică, merge însă pe un trio ofensiv format din Banda, Strefezza şi Almqvist, cu Burnete pe banca de rezerve a „Salentinilor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare