Sport

Ciucanii s-au îmbolnăvit subit şi au vrut să amâne meciul cu Corona. Ciudat e că au jucat ieri cu Fenestela. Dedu: „Aşa ceva nu tolerez. E o atitudine total neprofesionistă”

Ciucanii s-au îmbolnăvit subit. Managerul Coronei Braşov, Alexandru Dedu, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că pe adresa clubului a venit o solicitare din partea celor de la Sport Club Miercurea Ciuc. Harghitenii au cerut amânarea partidei cu Corona Braşov, programată mâine, la Patinoarul Olimpic, în Liga Naţională de hochei pe gheaţă.

Ciucanii s-au îmbolnăvit subit. „Mai întâi, ieri, clubul a primit un telefon din partea preşedintelui formaţiei din Miercurea Ciuc. Ne solicita 50 de bilete la meci. După cum se ştie, de câteva zile este sold out, singurele locuri libere sunt cele 10% care trebuie să le punem la dispoziţia oaspeţilor, conform legii. Nu mai putem să dăm bilete nici doritorilor din Braşov. Le-am comunicat acest lucru. Astăzi, prin federaţie, am primit şi o adresă prin care ne cereau acele bilete. Normal, am răspuns în acelaşi fel. După 30 de minute, am primit o altă adresă prin federaţie, prin care ni se solicita ca meciul de mâine să se amâne. Mi se pare o atitudine total neprofesionistă a clubului din Ciuc. Aşa ceva, cu o zi înainte de meci, în lumea sportului nu se face. Am înţeles că s-a auzit în Braşov că meciul de mâine nu se joacă. Eu spun că se va ţine, iar dacă Ciucul nu se prezintă va suporta consecinţele pe toate planurile. Aşa ceva nu tolerez. Niciodată şi nicăieri nu se amână o competiţie sportivă cu o zi înainte, doar dacă este forţă majoră. Ca să nu mai divagăm”, a declarat Dedu.

„Nici o problemă în a discuta această cerere, dacă venea cu o săptămână în urmă. Cu o zi înaintea meciului, cu toate biletele vândute, niciodată”

Managerul Coronei a făcut public mai apoi conţinutul adresei: „Solicităm amânarea meciului dintre Corona Braşov şi Sport Club Miercurea Ciuc, din data de 28.01.2023, din cauza accidentărilor şi a îmbplnăvirii jucătorilor. Meciul va fi disputat la o dată ulterioară, care va fi stabilită de comun acord cu conducerea Corona Braşov şi FRHG”.

„Nici o problemă în a discuta această cerere, dacă venea cu o săptămână în urmă. Cu o zi înaintea meciului, cu toate biletele vândute, niciodată“, a adăugat Alexandru Dedu.

Ciudat este că ciucanii au jucat fără probleme meciul de ieri, cu Fenestela.

„Nu trebuie să răspundem la provocări”

Despre comportamentul conducerii Erste Liga, despre care MyTEX a scris, Alexandru Dedu a comentat: „Este foarte probabil şi e un lucru care mă deranjează, dar nu vreau să fac acuze gratuite, să nu se vrea ca echipa noastră să termine pe locul 3 sezonul regulat. Sunt nişte lucruri pe care putem să le bănuim, dar nu putem să le dovedim. Mă deranjează şi atitudinea alor noştri, care au intrat în jocul ăsta. Au fost provocaţi şi au răspuns. Nu trebuie să răspundă la provocări, trebuie să fie profesionişti”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] echipa brașoveană se menține pe locul 4 în clasament, cu 64 de puncte. Același punctaj îl are și DVTK, dar cu un […]

1 an în urmă

[…] a luat atitudine după decizia grupării Sport Club Miercurea Ciuc de a nu se prezenta la meciul cu Corona Brașov, din Campionatul Național, motivând că are mulți jucători accidentați și bolnavi. Însă, la […]

11 luni în urmă

[…] cel puţin pentru formaţiile din Harghita, doar Erste Liga contează. Să nu uităm că şi SC Miercurea Ciuc a decis să nu se prezinte la un meci din LNH cu Corona Braşov, dar în nici 24 de ore a… Citeşte mai mult »

Citeşte şi...
Close
Back to top button