Sport

Ciobotariu trăiește periculos la Sepsi / Mută Dioszegi?

Ciobotariu trăiește periculos la Sepsi.

Antrenorul echipei covăsnene a bifat a 5-a înfrângere la rând. Gruparea din Sf. Gheorghe a pierdut și în fața celor de la Universitatea Cluj, în deplasare, cu 1-0, practicând un joc ultra-defensiv.

Ciobotariu trăiește periculos la Sepsi

„Ca joc a fost echilibrat, nici U Cluj n-a avut multe ocazii de a marca. Am venit pentru un rezultat pozitiv, am fi avut șansa dacă am fi marcat la ocazia de la 0-0 prin Debeljuh, dar când lucrurile nu merg, nu ai nici șansă, noroc… E o situație delicată, grea. E clar că cei care iubesc echipa și care sunt alături de noi sunt supărați, dezamăgiți. Suntem conștienți, știm, încercăm să facem tot ce e posibil să ieșim din această situație și vom ieși. Trebuie să mai recuperăm dintre jucătorii indisponibili și această pauză a venit bine pentru noi. Avem 10-12 zile să câștigăm la Iași, pentru că ne îndepărtăm de obiectivul nostru, de a intra în play-off. E adevărat că jucătorii sunt dezamăgiți, supărați, nu mai au moral, încredere în ei, când pierzi cinci jocuri consecutive în campionat, dar avem fotbaliști cu experiență. Grupul e unit, e format de doi ani, nu se pune problema de altceva. Când nu sunt rezultate, lumea e supărată, e normal. Pe început de campionat am avut tot lotul la dispoziție și lucrurile au fost bune. Nu e o scuză, sunt aici și trebuie să redresez corabia”, a declarat Liviu Ciobotariu după partidă, potrivit Digi Sport.

Sepsi Sf. Gheorghe se află pe locul 11 în clasamentul din Superligă, cu 12 puncte. Este la 4 puncte distanță de locul 6, ultimul disponibil pentru play-off – ocupat de FC Hermannstadt, dar are de jucat și restanța din deplasare cu Poli Iași.

De văzut dacă finanțatorul Laszlo Dioszegi, supărat după ultimele rezultate total nesatisfăcătoare, va modifica banca tehnică în această mini-pauză competițională. Se știe, o variantă luată în calcul pentru formația din Covasna este brașoveanul Laszlo Balint.

Articole asemănătoare

Foto: Facebook Sepsi OSK


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare