Sport

Cine este noul antrenor al Simonei Halep

Cine este noul antrenor al Simonei Halep.

Jucătoarea noastră de tenis a revenit în circuitul WTA după ce a avut câștig de cauză la TAS în cazul suspendării sale pe motiv de doping.

Simona Halep a întâlnit-o în primul tur la Miami pe spaniola Paula Badosa, în fața căreia a pierdut cu 6-1, 4-6, 3-6. Românca a jucat bine, în special în primul set, dar pe final a cedat din punct de vedere fizic.

Cine este noul antrenor al Simonei Halep

După partidă, Simona Halep a anunțat că s-a decis asupra noului său antrenor. Este vorba de spaniolul Carlos Martinez, în vârstă de 49 de ani, care a pregătit-o (și) pe rusoaica Daria Kasatkina.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova, și îi admir munca foarte foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Foto: cmcompetition.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare