Sport

Când se va disputa primul meci al Simonei

 Când se va disputa primul meci al Simonei

Simona Halep va reveni în competiție săptămâna aceasta, după ce a câștigat apelul la suspendarea pentru dopaj. Ea va juca marți seara cu Paula Badosa, în primul tur la Miami Open. Campioana de la Indian Wells, Iga Swiatek, va încerca să realizeze Sunshine Double. Halep, o va înfrunta marți, nu înainte de ora 22.00, pe Paula Badosa, iar învingătoarea o va întâlni în turul doi pe Aryna Sabalenka, numărul doi mondial. Meciul va fi transmis de Digisport2.

Pentru Halep, confruntarea cu spaniola Badosa, numărul 80 mondial, va marca primul său meci de la US Open 2022, unde a fost învinsă în primul tur de ucraineanca Daria Snigur, venită din calificări.

Principala favorită, Iga Swiatek a ratat apărarea titlului de la Miami Open anul trecut din cauza unei accidentări, dar revine în forță după o victorie clară cu 6-4, 6-0 în fața favoritei numărul nouă, Maria Sakkari, în finala de la Indian Wells.

Acum, Swiatek își propune să cucerească pentru a doua oară consecutiv titlurile de la Indian Wells și Miami Open, o performanță cunoscută sub numele de Sunshine Double, având în vedere locațiile respective ale turneelor din California și Florida.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
1 luna în urmă

Meciul e programat la ora 22, dar poate incepe si mai tarziu in functie de meciurile dinainte.
HAI SIMONA!!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare