Sport

Cererile primite de Ana Bogdan / Cine a fost idolul copilăriei jucătoarei de tenis din Sinaia

Cererile primite de Ana Bogdan.

Sportiva în vârstă de 31 de ani, născută la Sinaia, a cochetat cu schiul alpin înainte de a trece la tenis, având unele rezultate promițătoare pe plan național.

Acum, la finele anului 2023, Ana Bogdan ocupă locul 69 WTA, fiind a două jucătoare de tenis din România în top 100 mondial, după Sorana Cîrstea. În acest sezon a câștigat două turnee, la Parma și Iași.

Cererile primite de Ana Bogdan

Pentru Porsche Talks Tennis, Ana Bogdan a recunoscut că primește multe oferte pentru a participa la diverse ședințe de modelling, precizând: „Recunosc că îmi place foarte mult să fac acest lucru. Mă bucură atunci când am pauză și când timpul îmi permite să fac asta”. 

Sexy-sportiva, aflată într-o relație cu pilotul de raliuri Simone Tempestini, a destăinuit și cine a fostul idolul său din copilărie: Anna Kournikova.

Articole asemănătoare

„Ea a fost foarte mult timp idolul meu, la vremea respectivă. Știu că mi-am lăsat părul lung și mi-l împleteam, iar mama îmi cumpăra toate echipamentele pe care le purta ea. Aveam și tablou cu ea”, a spus Ana Bogdan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare