Sport

Și Sorana Cîrstea a fost amenințată cu moartea

Și Sorana Cîrstea a fost amenințată cu moartea în social-media, ca și jurnalista Anca Alexandrescu, de la Realitatea Plus – Detalii, AICI și AICI.

Jucătoarea noastră de tenis, locul 26 WTA, a primit amenințarea, fiind și jignită grav pe rețelele de socializare, după ce a fost eliminată, surprinzător, în primul tur al turneului Transylvania Open de la Cluj.

Și Sorana Cîrstea a fost amenințată cu moartea

„Să vă ia dracu’ pe tine, pe tine, pe familia ta, pe țara ta și religia ta! Ar fi o rușine să mai joci vreodată tenis. Nu ai vrut să câștigi, pentru că ți s-a spus să pierzi meciul. Cineva o să te găsească într-o zi și o să te omoare din cauza comportamentului tău”, a amenințat-o un bărbat de origine arabă pe Sorana Cîrstea, așa cum a informat Sport Bull.

Iată ce mesaje a mai primit iubita fiului miliardarului Ion Țiriac: „Ești un gunoi, retrage-te”, „Să dea Dumnezeu să ajunci ca Irinel Columbeanu”, „Blatista României, nu te mai satură Dumnezeu să joci meciuri fixate. Nu știu dacă te mai suportă vreun român”, „Sper să te văd în scaun rulant”, „Vai de tine, pe Lys o bat toate prin ITF-uri și tu nu îi poți lua nici un set”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] ocupă locul 69 WTA, fiind a două jucătoare de tenis din România în top 100 mondial, după Sorana Cîrstea. În acest sezon a câștigat două turnee, la Parma și […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare