Sport

Centru sportiv de un milion de euro, la Miercurea Ciuc

Centru sportiv de un milion de euro

RideMore este destinat pregătirii sportivilor din cadrul Federației Române de Schi-Biatlon, dar și a altor sporturi, precum skateboard sau cățărări. Centrul, unic în România, a fost inaugurat la Miercurea Ciuc, zilele trecute.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale, ai Guvernului Ungariei, care a susținut parțial investiția, și Puiu Gaspar, secretar general al Federaţiei Române de Schi-Biatlon.

Centru sportiv de un milion de euro

70% din suma de un milion de euro a fost asigurată de Agenţia Naţională de Turism a Ungariei, iar 30% de Asociaţia RideMore.

Centrul RideMore se întinde pe o suprafață de 1.600 de metri pătrați. Include trambuline, panou de cățărare, săli de yoga și crossfit, precum și spații pentru cazare.

Cel care a inițiat ideea realizării unui astfel de centru în România este Kinda Geza. Fost snowboarder, el e actualul antrenor al lotului național de snowboard. De asemenea, el este președintele Clubului RideMore din Miercurea Ciuc.

Kinda Geza a tăiat panglicile de inaugurare, în culorile drapelului Ungariei şi ale României, în timpul unui trick făcut pe o bicicletă BMX.

Centru sportiv de un milion de euro | MyTex.ro
Centru sportiv de un milion de euro, la Miercurea Ciuc 4

Conform susținătorilor proiectului, o astfel de investiție va aduce multiple beneficii atât orașului Miercurea Ciuc, cât și sportului în general. Va genera o creștere a numărului de turiști și va atrage mai mulți copii și tineri spre sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Bune aceste sali. Foarte bune. Si niste scoli, MUSAI IN MAGHIARA, sa mai faca. Sa le parcurga ungurii si secuii si sa aiba notiuni de limba ungurilor sa poa sa zboare mai repede la Orban Bacsi.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare