Sport

Se cer CONTROALE la Sepsi și Csikszereda!!! Guvernul Ungariei a finanțat cele două cluburi respectând legislația României?!…

 

La câtva timp după ce s-a aflat că Ungaria condusă de Viktor Orban investește masiv în dezvoltarea fotbalului din Ținutul Secuiesc (detalii, aici: Fotbalul din Ţinutul Secuiesc, LA MÂNA Ungariei!!! Câţi bani A INVESTIT ţara vecină în echipele Sepsi Sf. Gheorghe şi Csikszereda?!…), iată că a venit o reacție și dinspre Parlamentul României.

Așa cum a aflat Gazeta Sporturilor (www.gsp.ro), Florin Claudiu Roman, un deputat PNL de Alba, a solicitat Ministerului de Finanțe și ANAF-ului să ancheteze și să constate dacă banii livrați de Guvernul Ungariei la Sepsi Sf. Gheorghe și Csikszereda respectă legislația României, dorind să i se răspundă și dacă în ultimii 3 ani autoritățile menționate au controlat cele două cluburi și dacă da, care sunt rezultatele verificărilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] eveniment au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale, ai Guvernului Ungariei, care a susținut parțial investiția, și Puiu Gaspar, secretar general al Federaţiei Române de […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare