Sport

CE SURPRIZĂ… Brașoveanul „Isă” NU mai este selecționerul echipei naționale de tineret!!!

 

Antrenorul Daniel Isăilă a surprins plăcut la conducerea reprezentativei de fotbal tineret a României, aceasta având mari șanse de calificare la Europeanul Under 21 care se va organiza în 2019 în Italia.

Alături de asistentul său, Nicolae Constantin, „Isă” a decis să-i părăsească pe micii „tricolori”, pe site-ul FRF fiind postată, astăzi, declarația brașoveanului: „Este cea mai grea decizie din cariera mea! Am lucrat extraordinar aici. Mulțumesc Federației Române de Fotbal pentru șansa pe care mi-a oferit-o în 2016, iar acum, pentru înțelegere. De asemenea, le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat, oameni din federație sau din staff. Jucătorilor le urez succes și sper să se califice la turneul final, pentru că merită să fie acolo. Sunt niște băieți extraordinari, talentați și muncitori. Mulți dintre ei vor ajunge la echipa mare în viitor. Voi fi suporterul lor numărul 1 de acum încolo! Hai, România!”.

Se vehiculează că Isăilă ar putea reveni la conducerea tehnică a Astrei Giurgiu, deși s-a informat că Marius Măldărășanu s-a înțeles cu patronul Ioan Niculae (vezi aici: A jucat și la FC BRAȘOV, acum e antrenorul Astrei Giurgiu!!!).

Probabil, însă, „Isă” a renunțat la funcția de selecționer al Naționalei U21, întrucât ar avea o ofertă consistentă financiar din străinătate, se aude din Arabia Saudită.

Directorul tehnic Mihai Stoichiță va înainta președintelui FRF, Răzvan Burleanu, propunerile pentru viitorul selecționer al reprezentativei Under 21. Să fie instalat Mirel Rădoi, actualmente manager sportiv la lotul de tineret?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button