Sport

Ce a făcut Tamaș după ce a băut 5 beri în cantonament

Ce a făcut Tamaș după ce a băut 5 beri în cantonament.

Concordia Chiajna este într-un stagiu de pregătire în Poiana Brașov, iar veteranul Gabi Tamaș a fost, iar, în „centrul atenției”. Într-una din seri, având liber la o bere, fundașul central brașovean a băut 5.

Ce a făcut Tamaș după ce a băut 5 beri în cantonament. Apoi, Gabi Tamaș a făcut scandal că de ce lotul nu primește pâine la masă, așa cum a relatat Gazeta Sporturilor.

Antrenorul Erik Lincar s-a supărat că Tamaș a încălcat regulamentul stabilit, dorind să-l excludă din lot. Fotbalistul în vârstă de 39 de ani, care ar câștiga la Chiajna 8.000 de euro pe lună, a precizat, conform sursei citate: „Dacă vi se pare că am făcut ceva atât de grav, asta e, plec eu!.

Președintele Concordiei, Cristi Tănase, era așteptat în cantonamentul grupării ilfovene pentru a calma spiritele și a face pace între jucătorul Tamaș și antrenorul Lincar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare