Sport

Gabi Tamaș s-a decis / Unde va juca în sezonul viitor; nu e FC Brașov

Gabi Tamaș s-a decis.

Veteranul fundaș central brașovean va mai juca fotbal cel puțin un an.

Gabi Tamaș s-a decis

Dorit insistent de antrenorul Dan Alexa la FC Brașov, Gabi Tamaș va continua, foarte probabil, la Concordia Chiajna. La gruparea ilfoveană, fotbalistul are un salariu de circa 8.000 de euro lunar, bani pe care-i primește la timp. E o sumă de bani foarte mare pentru nivelul Ligii 2.

„Nu e ultimul meci pentru Chiajna. Mi s-a propus prelungirea, vom discuta săptămâna viitoare cu cei din conducere. Sper să ne înţelegem, adică în mare parte ne-am înţeles deja. Mie îmi place să joc fotbal. Nu contează unde, prima ligă, liga a doua, nu contează. În caz că voi continua în Liga 2, sută la sută rămân la Concordia Chiajna, pentru că le-am promis celor de aici şi vreau să mă ţin de cuvânt. Adică să tragem la promovare la anul, după care mă voi lăsa sau voi continua în Liga 1 încă un an”, a declarat Tamaș pentru Orange Sport.

În privința faptului că FC Brașov îl vrea insistent, Gabi Tamaș a punctat: „M-ar tenta să mă duc acasă și să joc la FC Brașov. Dar, eu sunt un om de cuvânt. Când îmi dau cuvântul unei persoane, mă țin de cuvânt”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Gabi Tamaș, care a fost dorit insistent de antrenorul Dan Alexa la FC Brașov, a revenit la pregătiri cu Concordia Chiajna. […]

9 luni în urmă

[…] a făcut Tamaș după ce a băut 5 beri în cantonament. Apoi, Gabi Tamaș a făcut scandal că de ce lotul nu primește pâine la masă, așa cum a relatat Gazeta […]

Back to top button