Sport

Caz de dopaj la Sepsi Sf. Gheorghe / Un fotbalist important a fost prins „în ofsaid” / Reacția lui Laszlo Dioszegi / Update

Caz de dopaj la Sepsi Sf. Gheorghe.

S-a aflat că mijlocașul Cosmin Matei, în vârstă de 32 de ani, a fost prins dopat. Proba de urină i-a fost luată după meciul din Superligă cu Universitatea Craiova, disputat în data de 4 februarie.

Substanța găsită în corpul fotbalistului este 5-metilhexan-2-amină, aflată pe lista interzisă de Agenția Națională Anti-Doping.

Caz de dopaj la Sepsi Sf. Gheorghe

„Am fost foarte mirat. Sunt uluit! Nici nu știu ce să spun. Și nici nu vreau să vorbesc deocamdată. Vă rog să mă înțelegeți! E o anchetă în desfășurare. Îmi doresc foarte mult să aflu ce s-a întâmplat, de fapt. Și de unde a apărut această substanță. Am fost răcit în acea perioadă. Am luat mai multe suplimente, medicamente, dar vom vedea ce ne vor indica analizele”, a declarat Cosmin Matei, potrivit sportpesurse.ro.

„Am primit și noi la club notificarea în urmă cu vreo două zile. Așteptăm și rezultatul probei B. Am rămas însă fără cuvinte. Nu-mi vine să cred că Matei ar fi luat substanțe interzise cu voia lui. N-am apucat să discut foarte mult nici cu medicul nostru, fiindcă a fost partida cu FCSB. Mi-a explicat însă că nimic din ce a administrat el nu cuprinde substanțe interzise. Știu că Matei a fost răcit o perioadă. Nu știu exact ce a luat. Dar vă sugerez să așteptăm ancheta, pentru a vedea concluziile clare. Ați văzut și la Simona Halep ce s-a întâmplat. Dacă se va confirma însă că Matei e vinovat, vom lua măsurile necesare”, a relatat și Laszlo Dioszegi, șeful celor de la Sepsi, pentru sursa citată.

Update. Conform celor de la Fanatik, Sepsi Sf. Gheorghe nu a cerut proba B în cazul lui Cosmin Matei, iar termenul limită a expirat deja. Astfel, astăzi, mijlocașul covăsnenilor va fi pus sub acuzare. Matei riscă o suspendare de doi ani, care poate fi însă redusă la jumătate dacă se demonstrează că a luat un supliment contaminat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

barbuhge saliveaza dupa pisatul din eprubeta din poza? La cat rahat putinist mananca, ar merge si o dusca aferenta meniului?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare