Sport

Laszlo Dioszegi, despre blaturi

Laszlo Dioszegi, șeful grupării Sepsi Sf. Gheorghe, a fost iritat de faptul că s-a speculat un blat înaintea partidei disputate aseară, pe Arena Națională, cu FCSB, pierdută de covăsneni cu 1-2.

„Mă enervează ideea de blat. Când am fost mic copil, în anii ’80, am văzut un blat ca suporter al echipei din Sfântu Gheorghe – juca la Odorheiu Secuiesc. A fost un blat ordinar! Iar a doua zi am agățat niște haine de blană pe garduri și n-am strigat nimic pentru echipa noastră, a fost rușinos. Eu de atunci am zis că în viața mea n-o să fie blat dacă o să fie echipă la Sfântu Gheorghe. În niciun caz, Sepsi nu participă la niciun blat!”, a declarat Laszlo Dioszegi.

El a fost, însă, nemulțumit de modul în care au jucat elevii pregătiți de Bernd Storck în repriza a doua, punctând și în ceea ce privește meciul cu CFR Cluj din etapa viitoare: „Oricine poate să învingă pe oricine, dar noi trebuie să schimbăm mentalitatea”.

Altfel, la finele partidei cu FCSB, Bernd Storck a anunțat că Bălașa și Rodriguez au fost excluși: „Își termină contractele la vară și nu au viitor aici. Am vrut să fim sinceri cu ei și le-am spus că e mai bine să plece. A fost o decizie luată de mine și clubul a fost de acord”.

FCSB este lider în Superligă, având 7 puncte avans față de Universitatea Craiova și Rapid București. Sepsi este „lanterna roșie” a play-off-ului.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare