Sport

Câți bani trebuie să primească Sepsi Sf. Gheorghe de la FRF / Laszlo Dioszegi, năucit de sistemul Cupei României

Câți bani trebuie să primească Sepsi Sf. Gheorghe de la FRF.

Laszlo Dioszegi, șeful clubului covăsnean, a destăinuit la Sport Total FM că Federația Română de Fotbal (FRF) i-a rămas datoare.

Câți bani trebuie să primească Sepsi Sf. Gheorghe de la FRF

„De la Federație am primit pentru câștigarea Cupei, în 2022, parcă 200.000 de euro. Iar sincer vă spun, dacă știu bine, pentru câștigarea Cupei din 2023 încă n-am primit banii. În jur de 240.000 de euro mai avem de primit de la Federație, din cauză că încă n-am primit banii nici pentru semifinale. Nu este o problemă, nu ne-am plâns foarte mult, dar avem nevoie de banii respectivi”, a spus Laszlo Dioszegi.

Altfel, deși în acest sistem Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat Cupa României, Laszlo Dioszegi este franc, el relatând pentru sursa citată: „Sincer, nici eu nu știu ce sistem e ăsta. Dar nu cred că există vreun conducător de club care știe cum au ales să se desfășoare această Cupă. E un lucru nemaivăzut”.

Formația covăsneană a ratat în acest sezon calificarea din faza grupelor Cupei României.

Cât despre campionat (Superliga), Dioszegi a precizat: Am zis clar că vreau să intrăm în play-off. Antrenorul, fără să stea pe gânduri, a spus că nici n-ar fi venit la echipă, dacă nu ar fi avut și el gândul ăsta. Trebuie să câștigăm foarte multe puncte. Suntem îngrijorați, nu suntem în culmea fericirii”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare