Sport

Laszlo Dioszegi a spus lucrurilor pe nume / Cu ce a greșit Liviu Ciobotariu la Sepsi Sf. Gheorghe

Laszlo Dioszegi a spus lucrurilor pe nume.

După ce Liviu Ciobotariu, care și-a reziliat contractul cu clubul covăsnean și-a luat „la revedere” de la fotbaliști, încheindu-și discursul cu „Hajra, Sepsi”, șeful Laszlo Dioszegi a dezvăluit motivul pentru care antrenorul nu a avut rezultatele scontate.

Laszlo Dioszegi a spus lucrurilor pe nume

„Au fost probleme, nu am negat. Unii jucători au întreținut atmosfera proastă. O să spun lucrurilor pe nume. Domnul Ciobotariu este un antrenor superbun. Sunt convins că la orice echipă va merge, din Germania sau Anglia, dar nu din România, și nu exagerez deloc, va avea rezultate mult mai bune. A fost mult prea permisiv și asta i-a fost fatal la Sfântu Gheorghe. În vestiar au fost probleme între jucători, dar nu vom mai tolera astfel de ieșiri de acum înainte”, a declarat Laszlo Dioszegi la Digi Sport.

Omul de afaceri covăsnean a mai relatat că, din câte știe el, „Ciobi” nu va merge antrenor la Dinamo: „Are unele oferte din străinătate”.

Se știe, noul antrenor al lui Sepsi Sf. Gheorghe este germanul Bernd Storck – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Laszlo Dioszegi, șeful clubului covăsnean, a destăinuit la Sport Total FM că Federația Română de Fotbal (FRF) i-a rămas datoare. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare