Sport

Câștigătoare a Cupei Africii așteptată la Corona Brașov

Câștigătoare a Cupei Africii așteptată la Corona Brașov

Este vorba de veterana handbalistă Wuta Dombaxe (36 de ani), care a cucerit cu reprezentativa Angolei Cupa Africii pe Națiuni 2022. Competiția s-a disputat în Senegal.

În finala de la Dakar, „panterele negre” au învins Camerunul cu scorul de 29-19. Locul 3 a fost ocupat de Congo, care a dispus de formația țării gazdă în finala mică, așa cum a informat Africa News.

Angola a câștigat pentru a 15-a oară acest turneu.

Proxima ediție a Cupei Africii pe Națiuni va avea loc în Insulele Capului Verde.

Cei de la Corona Brașov au felicitat-o pe Wuta Dombaxe pentru performanța realizată. Doresc ca jucătoarea angoleză să aibă evoluții la înălțime și pentru „galben-albastre”, încununate cu promovarea în Liga Națională la finalul sezonului.

Câștigătoare a Cupei Africii așteptată la Corona Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Corona Brașov este lider în serie, cu 15 puncte acumulate după 5 meciuri. Același punctaj îl au CSM Bacău și CN Sf. Gheorghe, dar după 6 partide disputate. CSM Galaţi ocupă locul 8 în clasament, cu doar 3 puncte.… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Natalia Mafiela Kamalandua Fonseca, o extremă dreapta în vârstă de 23 de ani. Handbalista este campioană a Africii cu reprezentativa Angolei în […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare