Sport

Angoleza de 36 de ani a venit la Corona Brașov

Angoleza de 36 de ani a venit la Corona Brașov

Transferul Wutei Dombaxe, de care pomeneam acum ceva vreme, s-a realizat până la urmă.

Pe pagina sa de Facebook, conducerea grupării brașovene a anunțat cu surle și trâmbițe achiziția:

„Wuta Dombaxe, componentă de bază și căpitan în Naționala Angolei, participantă de trei ori la Jocurile Olimpice, de două ori la Campionatul Mondial, câștigătoare de trei ori a medaliei de aur la Campionatul feminin de handbal al Africii, va juca în echipa noastră în acest sezon. Wuta a participat deja la câteva antrenamente . A impresionat prin implicare și prin abilitățile fizice și tehnice. Alin Bondar, antrenorul Corona Brașov, este foarte mulțumit de acest transfer”.

Laude de la antrenor

Antrenorul Alin Bondar este cel ce a insistat pentru perfectarea acestui transfer, precizând: „Wuta este o jucătoare de mână dreaptă, dar care este specializată pe postul de inter dreapta. Are o tehnică individuală foarte bună. Sezonul trecut a făcut parte din echipa ideală a campionatului Angolei, fiind desemnată cel mai bun inter dreapta. Nu cred că greșesc dacă afirm că este jucătoarea cu cel mai bogat palmares care a jucat vreodată în liga a 2-a din România”.

Oare ce salariu va avea Wuta Dombaxe la Corona Brașov, o grupare ce se remarcase în ultima vreme prin creșterea tinerelor jucătoare? Va câștiga mai mult decât managerul general sportiv Alexandru Dedu?

Angoleza de 36 de ani a venit la Corona Brașov. Ea a jucat și contra Aureliei Brădeanu, actuală angajată a clubului, odată…

Angoleza de 36 de ani a venit la Corona Brașov | MyTex.ro
Angoleza de 36 de ani a venit la Corona Brașov 4

„Mulțumesc foarte mult pentru primire, mă bucur că am ajuns aici. Știu că nu va fi ușor, însă sportul și viața nu sunt niciodată ușoare. Voi face tot ce ține de mine ca echipa să câștige și să își atingă obiectivele. Abia aștept să văd publicul din Brașov, despre care am auzit multe lucruri frumoase!”, a declarat Wuta Dombaxe pentru Corona Brasov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] vorba de veterana handbalistă Wuta Dombaxe (36 de ani), care a câștigat cu reprezentativa Angolei Cupa Africii pe Națiuni 2022. Competiția […]

9 luni în urmă

[…] Este vorba de veterana angoleză Wuta Dombaxe. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare