Sport

Calculele lui Laszlo Dioszegi / Liviu Ciobotariu – sub presiune maximă

Calculele lui Laszlo Dioszegi. Conducătorul grupării Sepsi Sf. Gheorghe a declarat pentru iAM SPORT după partida din ultima etapă a turului sezonului regulat al Superligii la fotbal, 0-0 cu Petrolul Ploiești pe teren propriu: „A fost mai bine decât meciurile celelalte, dar e departe de ceea e așteptăm noi toți. Am avut câteva ocazii, să spunem că nu am reușit să le fructificăm”.

Dioszegi a precizat că ia în calcul 3 puncte din meciul următor, cu Rapid: „Orice e posibil, de ce nu. Dacă intrăm pe teren că deja suntem învinși, atunci nu avem nici o șansă”.

Potrivit șefului de la Sepsi, dacă echipa sa nu va câștiga contra giuleștenilor antrenați de Cristiano Begodi, atunci covăsnenii nu vor mai avea șanse de accedere în play-off.

Calculele lui Laszlo Dioszegi

„Ca să fii în play-off, întotdeauna trebuie să ai 45 de puncte, în mare. Anul trecut a fost un an norocos, s-a intrat și cu 43 de puncte, dar în alți ani cam 45 de puncte trebuie ca să te poți apropia de play off. Dacă ai 19 puncte în 16 etape (în cazul unei înfrângeri cu Rapid – n.r.), după aia din 14 etape vrei să iei 26. Vă dați seama că e o diferență. Nu este exclus, se poate orice, dar trebuie să punem presiune pe băieți, că altfel ei cred că au făcut un sezon bunicel, ceea ce nu este adevărat”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru sursa citată.

Privitor la antrenorul Liviu Ciobotariu, în pericol de a fi înlăturat din funcție de ceva vreme, Dioszegi pare că se codește să ia o decizie drastică: „Depinde de cum abordăm duelul cu Rapid, ce o să se întâmple la meciul respectiv… E prea devreme să vorbim de plecări sau de veniri”.

Reamintim, antrenorul brașovean Laszlo Balint este una dintre variantele celor de la Sepsi pentru înlocuirea lui „Ciobi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare