Sport

Braşovul petrece. Din nou. Campionii, campionii! We Are the Champions şi Made in Romania. Imaginile unei seri în care Corona a devenit regina voleiului românesc – FOTO+VIDEO

Braşovul petrece. Din nou. După ce echipa de hochei a câştigat toate competiţiile în care a jucat în acest sezon, Erste Liga, Liga Naţională şi Cupa României, Corona Braşov a adus şi titul naţional la volei masculin în oraşul de la poalele Tâmpei.

Braşovul petrece. Din nou. A fost o nouă seară de vis sub Tâmpa, după cele în care hocheiştii au sărbătorit titlurile în Erste Liga şi în Liga Naţională. Acum, voleibaliştii Coronei s-au încoronat în Divizia A într-o atmosferă pe care Sala Sporturilor nu a mai văzut-o de pe vremea în care handbalul feminin era la putere.

Braşovul petrece. Din nou

După ce băieţii lui Laurenţiu Lică, omul care a creat această echipă, au primit medaliile şi trofeul a început şi petrecerea pe parchetul Sălii Sporturilor.

Deja la modă printre campioane, ai noştri au celebrat pe piesa „Made in Romania”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare