Sport

Braşovul, în Liga Campionilor. Pagină de istorie scrisă la Sala Sporturilor „D. P Colibaşi”

Braşovul, în Liga Campionilor. Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi” nu a mai văzut o aşa atmosferă de la marile meciuri ale Rulmentului, apoi ale Coronei, în handbalul feminin. Aseară, voleiul a reuşit să umple tribunele, iar braşovenii au creat o atmosferă de vis şi şi-au purtat favoriţii spre un o victorie mare şi un titlu cu care Corona a scris o pagină de istorie în România, fiind prima echipă care a cucerit titlul național imediat după promovare.

Braşovul, în Liga Campionilor. Totodată, Laurenţiu Lică, fostul căpitan al Naţionalei României, a devenit campion al României în anul de debut în antrenorat. El este omul care a construit acestă echipă, cu oameni pe care îi cunoştea, cum ar fi Tudor Magdaș, Vlad Kantor, Ștefan Lupu, Rusmir Halilovic, Dusan Stojsavljevic sau Ewoud Gommans, dar a şi avut ochi pentru jucători de afară. Aşa au ajuns sub Tâmpa Cristiano Santos sau Augusto Colito, acesta din urmă fiind, fără doar şi poate, cel mai bun jucător din campionatul intern.

Braşovul | MyTex.ro
Braşovul, în Liga Campionilor. Pagină de istorie scrisă la Sala Sporturilor „D. P Colibaşi” 10

Meciul 4 al finalei cu Arcada Galaţi a început incredibil, cu braşovenii distanţându-se rapid pe tabelă. Oaspeţii au reuşit însă să intre în meci, s-au apropiat, iar finalul a fost tensionat. Ai noştri au ratat o minge de set, înainte ca moldovenii să închidă manşa cu 26-24.

Braşovul, în Liga Campionilor. Elevii antrenorului Laurenţiu Lică au arătat că stau excelent şi la capitolul psihic, nu au căzut şi a urmat o adevărată demonstraţie de forţă. Cu un public fenomenal în spate, Halilovic&Co. au zburdat pe teren şi, într-o aşa atmosferă, nu aveau cum să piardă. Au urmat trei seturi perfecte, 25-21, 25-21 şi 21-19, pentru un succes clar şi o pagină de istorie în voleiul din România.

Braşovul, în Liga Campionilor

Astfel, după un sezon în care a reuşit să subordoneze toţi granzii României, Steaua, Rapid, Arcada Galaţi, Corona a devenit regina voleiului autohton


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare