Sport

Braşoveanul Rareş Burnete – jucătorul lunii ianuarie în Primavera

Braşoveanul Rareş Burnete – jucătorul lunii ianuarie în Primavera. Atacantul braşovean Rareş Burnete, jucător format de Colţea 1920, are un început de an excelent şi impresionează la Lecce în campionatul Primavera. În partida cu Atalanta, câştigată de Lecce cu 4-2, Burnete a marcat 3 goluri.

Braşoveanul Rareş Burnete – jucătorul lunii ianuarie în Primavera. Astfel, Rareş Burnete a fost desemnat de Federaţia Italiană de Fotbal jucătorul lunii ianuarie în campionatul Primavera.

„Sunt mândru că sunt MVP-ul lunii ianuarie 2023. Această desemnare arată munca și devotamentul pe care l-am depus în ultima perioadă. Nu mă mulțumesc cu atât. Îmi doresc mai mult iar acest lucru mă motivează mai mult să-mi ating obiectivele cu echipa dar și personale. Vreau să mulțumesc clubului Colțea care mă susține în continuare”, a declarat Rareş Burnete pentru pagina de Facebook CS Colţea 1920 Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare