Sport

Brașoveanul Laszlo Balint – ca și instalat la o echipă din Superligă

Brașoveanul Laszlo Balint își încheie, foarte curând, perioada de șomaj după ce a fost dat afară de la UTA Arad și înlocuit cu Mircea Rednic pe finalul sezonului trecut.

Așa cum a informat Gazeta Sporturilor, el s-ar fi înțeles, deja, cu Sepsi Sf. Gheorghe, numirea urmând a fi făcută joi (cel mai probabil), după ce Liviu Ciobotariu va fi înlăturat din funcția de antrenor principal.

„Trebuie schimbat ceva, așa nu mai merge. Nu merge nimic bine la noi, e clar! Vom avea o ședință, în 2-3 zile se va decide totul”, a declarat, astăzi, Laszlo Dioszegi, șeful lui Sepsi, conform sursei citate.

Nu s-a efectuat încă schimbarea antrenorului, pentru că Dioszegi este plecat.

Brașoveanul Laszlo Balint, se știe, era în vizorul grupării covăsnene încă din vară, după plecarea lui Cristiano Bergodi la Rapid București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Relatasem ieri că antrenorul Liviu Ciobotariu e „pe făraș” la Sepsi Sf. Gheorghe, după ce echipa este mai aproape de locurile retrogradabile din Superligă decât de play-off. Iar brașoveanul Laszlo Balint este în „joc de glezne”, așteptând numirea –… Citeşte mai mult »

5 luni în urmă

[…] umflată? Așadar, dacă ieri era în pole-position pentru postul de antrenor principal la Sepsi, Laszlo Balint a devenit, acum, a doua […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare