Sport

Variantele lui Laszlo Balint

Variantele lui Laszlo Balint.

Antrenorul brașovean de fotbal este în căutarea unui angajament, după plecarea bruscă de la Universitatea Craiova. Înlocuirea cu Mirel Rădoi, susținut puternic de președintele Sorin Cârțu, i-a lăsat un gust amar lui Gyuszi Balint.

În ultima perioadă, Laszlo Balint a avut o serie de oferte, atât din țară, cât și din străinătate, neconcretizate.

Din informațiile noastre, el ar fi, din nou, „în cărți” pentru preluarea echipei FC Botoșani, după ce antrenorul Mihai Teja a primit un ultimatum. Dacă nu câștigă meciul cu Rapid, în etapa viitoare a Superligii, va fi dat afară.

Valeriu Iftime l-ar fi luat în calcul pe Balint, cum s-a întâmplat și la finele sezonului precedent, punctând la primasport.ro„Exclud variantele Adailton şi Wesley până în iarnă”.

S-a tot vehiculat că Adailton va veni la FC Botoșani, în staff-ul tehnic, iar Wesley va fi translatorul acestuia. Ambii au jucat în România la FC Vaslui.

Variantele lui Laszlo Balint.

De asemenea, fanii echipei UTA Arad îl vor înapoi pe Laszlo Balint. Ei sunt nemulțumiți de cum evoluează „Bătrâna Doamnă” sub comanda lui Ilie Poenaru.

Am aflat, pe surse, că antrenorul brașovean și-ar căuta un contract în zona arabă, negocierile având șanse să se concretizeze în luna noiembrie. Atunci va începe Campionatul Mondial de fotbal, organizat de Qatar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Balint ar avea ocazia să lucreze la marea rivală din Bănie, pentru a le demonstra oltenilor că are […]

4 luni în urmă

[…] Laszlo Balint își încheie, foarte curând, perioada de șomaj după ce a fost dat afară de la UTA Arad și […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare