Sport

Brașoveanca Haralambie – primele puncte în noul sezon al Cupei Mondiale

Brașoveanca Haralambie – primele puncte

La Lillehammer, în Norvegia, a avut loc primul concurs de sărituri cu schiurile din noua ediție a Cupei Mondiale feminine. Victoria i-a revenit sportivei germane Katharina Althaus. Brașoveanca Dana Haralambie (CS Dinamo) s-a clasat în top 30, mai exact pe locul 26, cu un punctaj de 196,1. VEZI CLASAMENTUL COMPLET. Astăzi este programată o nouă întrecere.

Ania Caill, performeră legitimată la Corona Brașov, a participat în cele două coborâri de la Lake Louise (Canada), contând pentru Cupa Mondială feminină de schi alpin. S-a clasat pe locurile 41, respectiv 42, ultimele. La concursul de sâmbătă, handicapul față de câștigătoare a fost de 5,06 secunde. Astfel, a acumulat 71,10 puncte FIS. În ambele întreceri s-a impus Sofia Goggia (Italia). Urmează proba de Super G de la Lake Louise.

Apoi, în cursa masculină de sprint (7,5 km) de la Kontiolahti (Finlanda), contând pentru Cupa Mondială masculină de biatlon, România a bifat un rezultat bun. Rusul naturalizat Dmitrii Shamaev a ocupat locul 25, în puncte. Victoria i-a revenit norvegianului Johannes Thingnes Boe.

Brașoveanca Haralambie – primele puncte


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Dana Haralambie ocupă locul 27 în clasamentul general al Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile, cu 18 […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button