Sport

Ania Caill, în Canada

Ania Caill în Canada

Schioara alpină legitimată la Corona Brasov se află în Canada.

„Sunt la Nakiska, în regiunea Alberta, și avem două săptămâni de pregătire aici”, a declarat sportiva. Se știe, Caill nu mai este pregătită, în acest sezon, de Ioan Valeriu Achiriloaie – DETALII, AICI

Ania Caill va participa la primele curse de viteză din noul sezon al Cupei Mondiale de schi alpin. Pe 2 și 3 decembrie va lua startul la Lake Louise în două coborâri. În 4 decembrie este programată prima cursă de Super G.

Ania Caill în Canada

„Avem parte de super antrenamente aici! Ne-a lipsit mult Canada. Nu am mai fost aici de doi ani, din cauza pandemiei de Covid. În Europa este mai greu în această perioadă, mai ales pentru probele de viteză. Suntem norocoși că ne aflăm în Canada. Mă simt bine, pregătirea decurge OK și de-abia aștept să începem și concursurile”, a mai precizat Ania Caill.

După aceste întreceri de la Lake Louise, performera Coronei va reveni în Europa.

Primele concursuri din noul sezon al Cupei Mondiale feminine la schi alpin au avut loc la Levi, în Finlanda. În week-end-ul recent încheiat au fost două slalomuri, ambele câștigate de Mikaela Shiffrin (SUA).

Se știe, slalomul uriaș de la Sölden, programat în a doua decadă a lunii octombrie, a fost anulat, din cauza condițiilor meteo necorespunzătoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Ania Caill, performeră legitimată la Corona Brașov, a participat în cele două coborâri de la Lake Louise (Canada), contând pentru Cupa Mondială feminină de schi alpin. S-a clasat pe locurile 41, respectiv 42, ultimele. La concursul de sâmbătă, handicapul… Citeşte mai mult »

Back to top button