Sport

BRAȘOV. „Lupii”, două meciuri importante cu CSM Galați

 

După ce a ratat Cupa României și a ieșit rușinos din Erste Liga, dar cu obiectivele puse în bătaie de joc îndeplinite în ambele competiții, Corona Brașov a rămas în acest sezon doar cu Liga Națională la hochei.

Pentru formația lui Greg Lindqvist urmează două meciuri cu CSM Galați, astăzi și mâine, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”. Duelurile vor decide în mare măsură campioana sezonului regulat, echipa care va juca în semifinale cu ACSH Gheorgheni.

Momentan, lider în Liga Națională este Sport Club Miercurea Ciuc, cu 80 de puncte. Ciucanii au, însă, jucate deja 34 de meciuri, iar la finalul sezonului regulat vor încasa și penalizarea de trei puncte pentru neprezentarea la un meci cu Corona.

„Lupii” sunt pe locul secund cu 79 de puncte din doar 31 de meciuri, în timp ce CSM Galați ocupă poziția a treia, cu 75 puncte din 28 de partide.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button