Sport

BRAŞOV. Începe şi Divizia A la handbal feminin. Corona va juca 4 meciuri în acest an

 

Federaţia Română de Handbal a anunţat că cele 20 de echipe înscrise în Divizia A, eşalonul secund al handbalului feminin românesc, au fost împărţite în trei serii.

Corona Braşov a fost repartizată în seria A, alături de grupările HC Dunărea Brăila, CSU Târgoviște, CS Danubius Călăraşi, CSM Roman, CSU Bacău, CSU Târgoviște şi HCF Piatra Neamţ.

În primul turneu de sală, care va debuta pe 2 decembrie şi pentru care locaţia nu a fost încă anunţată, echipa noastră va disputa patru meciuri, cu CSU Târgoviște (2 decembrie), CS Danubius Călăraşi (3 decembrie), CSM Roman (4 decembrie) şi CSU Bacău (5 decembrie).

Vor urma alte trei turnee preliminare, 11-14 februarie 2021, 4-7 martie 2021 şi 8-11 aprilie 2021, după care se va organiza un turneu final, în mai, la care, cel mai probabil, vor merge primele două clasate din fiecare serie.

„Așteptăm de câteva luni vești despre startul campionatului și ne bucurăm foarte tare că, în sfârșit, vom începe meciurile oficiale. Așa cum se știe, a fost o perioadă lungă de antrenamente în condiții speciale, dar fetele s-au pregătit foarte bine. Sunt mulțumită de echipa pe care o avem și sunt sigură că, deși avem un lot tânăr, vom face o fugură frumoasă în noul sezon. Nu pot spune multe despre seria din care facem parte, dar ce pot face este să dau asigurări că vom aborda fiecare meci cu maximă seriozitate și cu dorința de a câștiga. Sperăm să fie un sezon cu cât mai puține probleme de sănătate, pentru că e o perioadă delicată peste tot în lume și trebuie să facem totul pentru a ne proteja cât mai bine”, a declarat antrenoarea Simona Gogârlă.

La echipa braşoveană mai sunt încă probleme cu noul coronavirus, însă la primul turneu al sezonului formaţia va fi completă, jucătoarele care sunt pozitie urmând să termine perioada de izolare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare